Eventbetalings logo

Brugsbetingelser

Når Eventbetaling.dk udlejer udstyr til vores kunder, sørger vi altid for, at produktet virker 100 %, inden det sendes med Post Danmark. 
Det er dog altid en god idé at tjekke udstyret ved ankomst. Skulle der mod forventning være en skade el. lign, er det vigtigt at kontakte Eventbetaling.dk straks, så vi sammen kan løse problemet.

Ved leje af dankortterminal (bl.a. GPRS - den trådløse terminal), skal man være opmærksom på, at den ikke er helt så robust som de andre terminaler, vi har i vores sortiment. Denne terminal kan ikke tåle et slag. Ej heller at blive tabt på gulvet eller mod en hårdere genstand. Hvis terminalen skriver følgende i displayet "security personalized", er den gået i stykker og kan ikke umiddelbart repareres.

Terminalen skal sendes til reparation, og dette er en omkostning på kr 1.300 - udover lejen - som kunden vil blive faktureret for.

Når der anvendes en dankortterminal med opkobling til mobilnettet (GPRS)kan der forekomme udfald eller manglende dækning ved store menneskermængder som ved konceret, byfester etc. Dette skal tages med i overvejelsen ved booking - tag evt. en snak med vores medarbejder vedrørende jeres arrangements størrelse.

Besøg Mach01.com - der står bag design og opbygning af dette website